Επιλέξτε τον Προορισμό σας

Από/Προς Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Επιλέξτε τον προορισμό σας από ή και πρός τον Αερολιμένα της Καλαμάτας Βασ. Κωνσταντακόπουλος ταξιδεύοντας άνετα και με ασφάλεια. Κάντε κλικ στο κουμπί κράτηση και ανακαλύψτε τις διαδρομές μας.

Από/Προς Αεροδρόμιο των Αθηνών

Επιλέξτε τον προορισμό σας από ή και πρός τον Αερολιμένα των Αθηνών Ελευθέριο Βενιζέλο ταξιδεύοντας άνετα και με ασφάλεια. Κάντε κλικ στο κουμπί κράτηση και ανακαλύψτε τις διαδρομές μας.

Δημοφιλείς Προορισμοί

Καλαμάτα -Costa Navarino

grecotel-olympia-resort

Αθήνα -Στούπα

stoupa-messinias

Αθήνα -Costa Navarino

costanavarino

Καλαμάτα -Στούπα

stoupa

Είμαστε μία εταιρία Ταξί μέ έδρα τήν Καλαμάτα πού δραστηριοποιείται στον τουριστικό χώρο από το 1999. Μετράμε συνεργασίες με πολυάριθμα τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία.

Προτεραιοτητά μας η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των επιβατών μας δημιουργώντας μία ευχάριστη διαδρομή με υπηρεσίες όπως: Άνετα και πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν κλιματισμό, Wifi (με την δυνατότητα παροχής tablet), εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, τοπικά γλυκίσματα-αρτοσκευάσματα.Οι οδηγοί των αυτοκινήτων,πολυετής πείρας στην επαγγελματική οδήγηση είναι άρτιοι γνώστες της Αγγλικής γλώσσας  και της τοπικής περιοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση,τόσο των επιβατών μας όσο και των συνεργατών μας.

transferme-bg-4        ancient-messini        athens

 

_______________________________

www.transferme.gr © 2014-2017  Created by IN.DEV.IN