Υπηρεσίες Ταξί-Minivan

Transfer me - Taxi Kalamata - Messinia - airport - tours

Transfer ME - Ταξί - Καλαμάτα- Μεσσηνία - Προορισμοί

Ανακαλύψτε δημοφιλείς προορισμούς

Ανακαλύψτε δημοφιλή ταξίδια στη Μεσσηνία και απολαύστε την εμπειρία των παρθένων παραλιών, της νόστιμης μεσογειακής κουζίνας, των ιστορικών μνημείων και των γραφικών πόλεων.

Costa Navarino, Καλαμάτα, Στούπα, Πύλος, Κορώνη, Καρδαμύλη, Μεθώνη, Φοινικούντα, Κυπαρισσια είναι μερικά μόνο από τα μέρη που μπορούμε να σας μεταφέρουμε και να θαυμάσετε την εκπληκτική ομορφιά της Μεσσηνίας και των γύρω περιοχών.

Γνωρίστε εδώ όλους τους προορισμούς που μπορείτε να πάτε με το Transfer Me και να ζήσετε τις πιο αξέχαστες και ξέγνοιαστες διακοπές!

Transfer Me - Ταξί - Καλαμάτα - Μεσσηνία - Τιμές

Ανταγωνιστικές τιμές / Αξιόπιστες μετακινήσεις

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες μεταφορών/μετακινήσεων που εξυπηρετούν όλες σας τις ανάγκες. Εγγυόμαστε άνετη και αξιόπιστη μεταφορά από και προς την Αθήνα, καθώς και προς και από αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά και παράδοση δεμάτων καθώς και τη μεταφορά ανηλίκων (παρέχονται καθίσματα αυτοκινήτου για μωρά / παιδιά).

Επίσης αναλαμβάνουμε τη μεταφορά στελεχών εταιρειών, σε συμφωνημένες τιμές συνεργασίας.

Κατά την άφιξή σας, ο οδηγός μας θα σας καλωσορίσει στο χώρο αφίξεων, κρατώντας ταμπέλα με το όνομά σας και το λογότυπο της εταιρείας μας. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οργανώνουμε εκδρομές σε πολλές τουριστικές τοποθεσίες τοποθεσίες.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εκφράσετε τα αιτήματά σας, καθώς είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση.

Συνεργαζόμαστε με πολλές αεροπορικές και τουριστικές εταιρείες στην Ελλάδα όπως οι Aegean Airlines και Costa Navarino.

Transfer Me - Ταξί Καλαμάτα - Μεσσηνία - Αθήνα

Δρομολόγια Καλαμάτα – Αθήνα με επιστροφή

Δρομολόγια με ταξί/minivan: Καλαμάτα – Αθήνα/ Αθήνα – Καλαμάτα. Δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Αθήνας και το κέντρο της Αθήνας σε κάθε προορισμό στην Καλαμάτα και τις γύρω περιοχές . Η υπηρεσία μας κάνει το ταξίδι σας τόσο προσιτό όσο και ευχάριστο, σε λογικές τιμές και σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία της εναλλαγής λεωφορείων και μετρό. Επιπρόσθετα, είμαστε διαθέσιμοι αργά τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δεν χρησιμοποιούνται άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι πιο κοινές περιοχές που ταξιδεύουμε είναι: Καλαμάτα, Στούπα, Καρδαμύλη, Κορώνη, Μεθώνη, Φοινικούντα, Πύλος και Costa Navarino. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα οχήματα ώστε να σας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ο στόλος αυτοκινήτων και minivan είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στόλο μας στη σχετική ανάρτηση blog μας.

Transfer me - Taxi and minivan services - Kalamata - Messinia

Υπηρεσίες Ταξί & Minivan

Κάντε κράτηση για ιδιωτικές μεταφορές σε όλες τις περιοχές της Μεσσηνίας, απλή ή μετ’ επιστροφή. Επίσης εκτελούμε καθημερινά δρομολόγια από την Καλαμάτα προς το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες σας.

Σε αυτές περιλαμβάνονται:

– V.I.P. μεταφορά προσώπων

– V.I.P. μεταφορά στελεχών επιχειρήσεων

– Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων

– Μεταφορά από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς

– Προγραμματισμένες εκδρομές

– Μεταφορά από και προς Αθήνα σε ανταγωνιστικές τιμές