Όροι χρήσης

Οι όροι και οι προϋποθέσεις κράτησης με την εταιρεία Transfer Me:

Οι υπηρεσίες μας διέπονται από γενικούς όρους. Παρακάτω θα βρείτε αυτά που ισχύουν για ταξί στην Ελλάδα.

Η Transfer Me διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την υπηρεσία ταξί ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση ατυχημάτων και σχετικών καθυστερήσεων, απρογραμμάτιστων διαδηλώσεων και οργανωμένων αναταραχών, αστυνομικών επιχειρήσεων, απρόβλεπτων οδικών κινδύνων, τρομοκρατικής δραστηριότητας και των συνεπειών της ή απειλής τέτοιας δραστηριότητας, διαμάχες, φυσικές ή πυρηνικές καταστροφές, πυρκαγιές, δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλα παρόμοια γεγονότα εκτός του ελέγχου μας. Ωστόσο, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Κρατήσεις
Οι κρατήσεις πρέπει να τοποθετηθούν και να παραληφθούν από εμάς τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή σας. Όλες οι κρατήσεις που γίνονται λιγότερο από 24 ώρες πριν πρέπει να ζητηθούν μέσω του 24ωρου αριθμού επικοινωνίας μας.

Ακύρωση
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή, αλλά ενημερώστε μας εντός 24 ωρών από την προγραμματισμένη παραλαβή σας, για να μας επιτρέψετε να επαναπρογραμματίσουμε τα δρομολόγιά μας ανάλογα.

Αναχώρηση ή άφιξη στο αεροδρόμιο
Ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό εάν η πτήση σας καθυστερήσει ή αν έχετε αλλάξει την πτήση σας. Σε περίπτωση καθυστερήσεων, καλέστε μας εάν η καθυστέρηση είναι μεγαλύτερη από 45 λεπτά. Με την προϋπόθεση ότι έχετε δηλώσεις τις σωστές πληροφορίες πτήσης στην κράτησή σας, δεν θα χρεωθείτε για τυχόν καθυστερήσεις πτήσεων.

Δικαίωμα εισαγωγής
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη μεταφορά οποιουδήποτε προσώπου που θεωρείται ότι βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αρνηθούμε εκείνους των οποίων η συμπεριφορά ή η γλώσσα θεωρείται καταχρηστική ή προσβλητική και μπορεί να αποτελέσει απειλή ή να προκαλέσει βλάβη ή αδίκημα στο σοφέρ ή σε οποιονδήποτε άλλον επιβάτη (ες).

Χρόνος αναμονής
Ο οδηγός θα περιμένει στο συμφωνημένο σημείο παραλαβής για 60 λεπτά κατ ‘ανώτατο όριο από την κανονισμένη ώρα. Μετά από μία ώρα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε 5 € για κάθε επιπλέον 15 λεπτά.

Πολιτική απορρήτου
Η εταιρεία Transfer Me εκτιμά την εμπιστοσύνη σας, ως εκ τούτου χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που καταχωρούνται αποκλειστικά για τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους.